Rüyada gümüş lira görmek

Rüyada gümüş lira görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş lira gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada gümüş lira görmek kişinin geri planda kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yüz lira almak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada altın lira toplamak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı lira görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada yüz lira görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otuz lira görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret eder.

Rüyada ata lira bulmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sarı lira toplamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments