Rüyada gül fidanı almak

Rüyada gül fidanı almak hayatının iyileşeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kendisini ona adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı almak gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Rüyada gül fidanları görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Rüyada gül fidanı almak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Rüyada gül fidanı dikmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, maddi olarak zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada gül fidanı sökmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada gül fidanı görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı sulamak tövbelerin kabul olacağına, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Rüyada kayısı fidanı görmek kalp kırmayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments