Rüyada birinden çek almak hedeflerin gerçekleştirileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına rivayet eder.
Rüyada ölmüş birinin halay çektiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.
Rüyada et çektirmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet etmektedir.
Rüyada ön dişini çektirmek iyilik bulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.
Rüyada dişlerini çektirdiğini görmek bereketin ve verimin geleceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret eder.
Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulur.
Rüyada çek görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.
Rüyada eşinin acı çektiğini görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret etmektedir.
Rüyada dişinin çektiğini görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.