Rüyada gri gelinlik giymek

Rüyada gri gelinlik giymek güven kaybı yaşanacağına, en küçük sorunda parlayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Rüyada gri gelinlik giymek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gri gelinlik giydiğini görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, onun zamanını çalacağına tabir olunur.

Rüyada gri renk gelinlik görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada gri gelinlik görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada gri pardesü giymek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada gri ceket giymek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri kazak giymek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments