Rüyada göl içinde ev görmek

Rüyada göl içinde ev görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, elinin döneceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl içinde ev gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada göl içinde ev görmek çok mutlu olunacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölün içinde ev görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Rüyada göl içinde olmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada gölün içinde yüzmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada gölün içinde yılan görmek işten yana şansının açık olacağına, güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölün içinde olduğunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl içinde yılan görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments