Rüyada gemiden atlayıp yüzmek

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek daha zengin hale geleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, rakiplerini yeneceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Rüyada gemi yüzdürmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada gemide at görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada demir atmış gemi görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, günaha gireceğine delalettir.

Rüyada atlarla yüzmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada at derisini yüzmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada at derisi yüzmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments