Rüyada gelinlik provası görmek

Rüyada gelinlik provası görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik provası gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada gelinlik prova etmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kalp kırıklığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik provası yapmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik provası görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gelinlik provasına gitmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise prova etmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına inanılır.

Rüyada elbise provası olmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada prova yapmak sorunları ortadan kaldıracağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada elbise provası yapmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments