Rüyada fare ve pisliğini görmek

Rüyada fare ve pisliğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada fare ve pisliğini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada fare ve pisliğini görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin pisliğini görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine tabir olunur.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evde fare pisliği görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerine yenileceğine inanılır.

Rüyada fare pisliği temizlemek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments