Rüyada evlatlık edinmek

Rüyada evlatlık edinmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlatlık edinmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu evlat edindiğini görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek evlatlık edinmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada bebek evlat edinmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeği evlat edinmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu evlat edinmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Rüyada evlat edinmek istemek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalettir.

Rüyada evlat edindiğini görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kazançlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu evlat edinmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments