Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine tabir olunur.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kazancın artmasına tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tuvaletini altına yapmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük tuvaleti yapmak yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere büyük tuvaletini yapmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak isminden sıkça söz ettireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük tuvaletini yapmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayaz

Rüyamda tuvalet dolu diye odanın ortasında peçete açıp üzerine büyük tuvaletimi yapıyorum. Ama çok miktarda. Kendimde şaşırıyorum. Biraz da etrafa sıçrıyor. Daha sonra annem geliyor. Biraz kızıyor. Hayır olsun. Yorumlarsanız sevinirim.

Ayaz

Amin. Allah razı olsun

C**t**

Hayırlı akşamlar ben kaldığımız evin kanepe üzerine pisledim o sırada eşim geldi.Tuhlanarak peçete ile tuvalete atmaya gitti geldiğinde elinde kakanın bulaşmış olduğunu gördüm

Derya

Büyük tuvaletini evin içine yapıp sonra temizleme