Rüyada evi küflü görmek

Rüyada evi küflü görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada evi küflü gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Rüyada evi küflü görmek büyük işlere girileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada evde küf görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş ev görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, vaaz ve nasihate inanılır.

Rüyada küflü ev görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Rüyada küflü tavan görmek sorunların sürekli artacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanda küf görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü ekmek vermek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflü eşya görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments