Rüyada eşyalarını topladığını görmek

Rüyada eşyalarını topladığını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerinde kara geçeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyalarını topladığını gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada evde eşya toplamak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Rüyada eşya toplamak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden eşya toplamak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşyaları toplamak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ziynet eşyası toplamak kişinin evlatlarının artacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada bavula eşya toplamak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden eşyaları toplamak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada taşınmak eşya toplamak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Miya

Rüyamda eşyalarımı bavullara topluyorum ama eşyalarım oyuncaklar dan ibaretti