Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek

Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eskiden tanıdığın birini gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine tabir olunur.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments