Rüyada eski sevgiliyle kacmak

Rüyada eski sevgiliyle kacmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, yüzünün hep güleceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kacmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisi tarafından kaçırılmak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kaçırıldığını görmek başarıların artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden kaçtığını görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırılmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kaçırmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments