Rüyada annesinin ölüm haberi almak

Rüyada annesinin ölüm haberi almak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, üzerinde kafa yoracağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ölüm haberi almak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Rüyada annemin ölüm haberini almak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ölüm haberini almak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada annenizin ölüm haberini almak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ölüm haberi almak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada anne babanın ölüm haberini almak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada annesinin ölüm haberini almak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sağlığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ölüm haberi almak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada annesinin ölüm haberi almak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nazlı

Rüyamda gorusmedigim eniştemin ve ablamın evime geldiğini gördüm daha içeri girer görmez çıkıştım ne işiniz ve burda diye sonra ablam bana yaklaştı yavaşça ve yaklaşırken merak etme hemen gidicez sende bizimle geleceksin dedi sonra yüzüne baktım ağlamamak için kendini tutuyordu noldu dedim ve içine bi ateş düştü başımız saolsun bacım dedi sarılmaya çalıştı yere kapaklandım bağırdım ona yalan söylüyorsunuz gidin burdan diye başimda öylece dikilip bana bakıyordu bağıramadım sesimi bile çıkaramadım içinden bağırıyordum ama dışarı ses çıkmıyordu uyandığımda basim ağrıyordu hala da ağrıyor..

Kimsesiz

Annemle aram iyi deyil. Ona karsi sevgim yok diyebilirim. Abimle beraber cocuklugumdan beri bana cok zarar verdiler, abimi cok seviyor, beni sevmiyor diyebiliriz. Hakkimi helal etmiyecek kadar oldu, Beni, bizi cok üzdüler. Bu hislerimi ragmen ruyamda annemin öldügünü duydum ve üzülmüsüm cünkü agliyordum, icim aciyordu gibime geldi. ( O arada ya da sonra ellerimde 2 tane insan seklinde oyuncak hatirliyorum, yanmis, Kara, kirmizi, gibime geldi ama tam hatirlamiyorum). Ruya aklima takiliyor yorum bulamiyorum insallah Bana yardimci olabilirsiniz.