Rüyada eski kerpiç ev görmek

Rüyada eski kerpiç ev görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kerpiç ev gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Rüyada eski kerpiç ev görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kerpiç evde oturmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kerpiç eve taşınmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kerpiç ev yapmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada kerpiçten ev yapmak elinde avucunda olanı yitireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada kerpiçten evler görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işarettir.

Rüyada kendini eski bir evde görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments