Rüyada eşinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada eşinin yeniden evlendiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sabit geliri olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada yeniden eşiyle evlenmek afiyette olacağına, başarısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yeniden evlendiğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada eşiyle yeniden evlendiğini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Rüyada kendi eşiyle yeniden evlenmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşle yeniden evlenmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments