Rüyada eşeğe su vermek

Rüyada eşeğe su vermek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hane içine ay doğacağına yorulur.

Rüyada eşeğe su vermek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Rüyada eşekle su taşımak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde eşek görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eşeğe su içirmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşeğe su vermek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet eder.

Rüyada çiftleşen eşek görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eşek tepmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Rüyada eşek sevmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada aç eşek görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments