Rüyada erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek

Rüyada erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına inanılır.

Rüyada erkeğin uzun saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada bir erkeği uzun saçlı görmek evlatlarından hayır bulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçlı erkek görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçını uzun görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada uzun erkek saçı görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını uzun görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin saçının uzun olduğunu görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun saçlı bir erkek görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments