Rüyada el sabun görmek

Rüyada el sabun görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalettir.

Rüyada el sabun gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada eli sabunla yıkamak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde sabun görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına inanılır.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini sabunlu görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet eder.

Rüyada sabunla ellerini yıkadığını görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Rüyada elini sabunla yıkamak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments