Rüyada ekşi elma almak

Rüyada ekşi elma almak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ekşi elma almak gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, manevi olarak hasar alınacağına alamet eder.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi elma almak sosyal hayatını da askıya alacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ekşi elma toplamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ekşi nar yemek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşili köfte görmek büyük takdir toplanacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada nar ekşisi almak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments