Rüyada duvar kırdığını görmek

Rüyada duvar kırdığını görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Rüyada duvar kırdığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Rüyada duvar kırdığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kalem kırdığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Rüyada başkasının odun kırdığını görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret etmektedir.

Rüyada kapı kırdığını görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada birşey kırdığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments