Rüyada dostumu görmek

Rüyada dostumu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, problemlerinin biteceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dostumu gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada dostunu hasta görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada dostu düşman görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle dost olmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada dost canlısı köpek görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski dost görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada kocasının dostunu görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın dostunu görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Rüyada dostunu öpmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments