Rüyada dolmalık yaprak görmek

Rüyada dolmalık yaprak görmek hakkıyla kazanca, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, güzel işlere imza atacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmalık yaprak gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dolmalık asma yaprağı görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dolmalık yaprak görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dolma yaprağı görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada üzüm yaprağı dolması görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaprak dolması yediğini görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş biber dolması görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarma dolma yemek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada tencere dolusu dolma görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments