Rüyada dökülen yaprakları toplamak

Rüyada dökülen yaprakları toplamak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir acı duyacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, canın sıkılacağına delalet eder.

Rüyada dökülen yaprakları toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada kuru yaprak toplamak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağını toplamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada bağda yaprak toplamak kazancının ilk önce azalacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yaprak toplamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bağdan yaprak toplamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Rüyada incir yaprağı toplamak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments