Rüyada direk görmek

Rüyada direk görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, makamını kaybedeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada direk gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada direk yıkıldığını görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada demir direk dikmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada elektrik direğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik direği görmek sağlığının da bozulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına alamet eder.

Rüyada telefon direği görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada direk taşımak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada direğe çıkmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan direk görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments