Rüyada dilimlenmiş yumurta görmek

Rüyada dilimlenmiş yumurta görmek rahat bir hayata kavuşacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, refahının ve varlığının artacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dilimlenmiş yumurta gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada dilimlenmiş yumurta görmek koyu sohbetler edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş kavun görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal dilimi yemek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dilimlenmiş kabak görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş elma yemek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada dilimlenmiş domates yemek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz dilimi görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına delalet eder.

Rüyada dilimlenmiş sucuk görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, rakipleri mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments