Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulur.

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada kuru soğan ekmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan satmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çürük kuru soğan görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments