Rüyada dilimlenmiş et görmek

Rüyada dilimlenmiş et görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, malvarlığının artacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, daima önüne bakacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, birikim yapacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş et gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada et dilimleri görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dilim et görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına inanılır.

Rüyada dilimlenmiş et görmek çözüm yolları bulamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dilimlenmiş ayva görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada dilimlenmiş domates görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada karpuz dilimi görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilim dilim ekmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş şeftali görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments