Rüyada deveyi suyun içinde görmek

Rüyada deveyi suyun içinde görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deveyi suyun içinde gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada su içinde deve görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada deveyi suyun içinde görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde deve görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde deve görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Rüyada deveye su içirmek yeniden doğmuş gibi olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada deveye su vermek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Rüyada devenin su içtiğini görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments