Rüyada derin uykudan uyanmak

Rüyada derin uykudan uyanmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, insanlara yol göstereceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin uykudan uyanmak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada derin uykudan uyanmak hastalanacağına, üzüleceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada uykudan uyandırmak işinde çok büyük adımlar atacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırılmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada uykudan uyanmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada birini uykudan uyandırmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada birini uykuda görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments