Rüyada depremde evlerin yıkılmasını görmek

Rüyada depremde evlerin yıkılmasını görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Rüyada depremde evlerin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada depremde evlerin yıkılmasını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kendini yiyip bitireceğine delalettir.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem evlerin yıkıldığını görmek kazancının günbegün artacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada depremde evlerin yıkıldığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden evlerin yıkıldığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evi yıkılmak maddi sorunlarının çözüleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan ev görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan evler görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments