Rüyada denizde ayak görmek

Rüyada denizde ayak görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sıkıntıların azalacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde ayak gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını denize sokmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada denize ayaklarını soktuğunu görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada denize ayak sokmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Rüyada ayağı denize sokmak kolay yollardan kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada denize ayağını soktuğunu görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Rüyada denizde ayak yıkamak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ayakları denize sokmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments