Rüyada davetsiz misafir olmak

Rüyada davetsiz misafir olmak düşman malından yemeye, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada davetsiz misafir olmak gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada davetsiz misafir olmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek küs olduğu kişilerle barışacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını misafir etmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada misafire sofra kurmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire kapıyı açmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin evine misafirliğe gitmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beklenmedik misafir görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments