Rüyada ameliyatla doğum yapmak

Rüyada ameliyatla doğum yapmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyatla doğum yapmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada ameliyatla doğum yapmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyin ameliyatı yapmak büyük başarıya ulaşılacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulur.

Rüyada göz ameliyatı yapmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işarettir.

Rüyada kalp ameliyatı yapmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Rüyada doğum yapmak ve bebek emzirmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına tabir olunur.

Rüyada yalnız doğum yapmak sevdikleri ile bir arada olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada zor bir doğum yapmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sancı çekmeden doğum yapmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments