Rüyada daire görmek

Rüyada daire görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daire gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Rüyada daire almak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işarettir.

Rüyada resmi daire görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine delalettir.

Rüyada devlet dairesine girmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada uçan daire görmek lüks içinde olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş daire görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada apartman dairesi satın almak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeni daire görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Rüyada uçan daireler görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments