Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, zenginliğe, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Rüyada çok dalgalı bir deniz gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi dalgalı deniz görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hasta ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi dalgalı görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına yorulur.

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada fırtınalı dalgalı deniz görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı bir deniz görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments