Rüyada çocuğunun öldüğünü ve dirildiğini görmek

Rüyada çocuğunun öldüğünü ve dirildiğini görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, insanların afiyet bulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun öldüğünü ve dirildiğini gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü ve dirildiğini görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada bir çocuğun dirildiğini görmek bununla yüceleceğine, merdiven atlayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun ölüp tekrar dirildiğini görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş çocuğun dirildiğini görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen çocuğun dirildiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölü çocuğun dirildiğini görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun ölüp dirildiğini görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada öldüğünü ve sonra dirildiğini görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zekiha

Ruyada ogluma sudan cıkmayınca bgulduguu düşündüm tekrara ovlum ben ıyıyım sudaydım ne merak ediyorsun dıyor ayrıca ben bir bayanım bacaklarım kıllanmış