Rüyada çocuğu olmak ve emzirmek

Rüyada çocuğu olmak ve emzirmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu olmak ve emzirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek üzüleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğmamış çocuğunu emzirmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak ve emzirmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu emzirdiğini görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş çocuğunu emzirmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu olmak emzirmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunu emzirmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments