Rüyada çiş yıkamak

Rüyada çiş yıkamak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada çiş yıkamak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Rüyada çiş yıkamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulur.

Rüyada çişi yıkamak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün çişini görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete çiş yapmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çişini tuvalete yapmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet eder.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda çiş yapmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments