Rüyada çiş ve kaka görmek

Rüyada çiş ve kaka görmek başarıya giden yolların açılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sorunları başarıyla çözmeye, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çiş ve kaka gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada kaka ve çiş yapmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada çiş kaka görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada çiş ve kaka yapmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kaka çiş görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret eder.

Rüyada çiş kaka yapmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret eder.

Rüyada kaka ve çiş görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işarettir.

Rüyada kaka çiş yapmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çiş ve kaka görmek canının ve malının garantide olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments