Rüyada çiçekli vazo görmek

Rüyada çiçekli vazo görmek geçim kaygısı duymayacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli vazo gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada vazo içinde çiçek görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada cam vazoda çiçek görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek vazosu görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada çiçekli vazo görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada vazoya çiçek koymak kazancın arttırılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Rüyada vazoda beyaz çiçek görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada vazoda çiçekler görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments