Rüyada çiçek açtığını görmek

Rüyada çiçek açtığını görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçeklerin açtığını görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz çiçek açmış ağaç görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz açmış çiçek görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada bitkinin çiçek açtığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaktüsün çiçek açtığını görmek hidayete ereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekler açtığını görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz çiçek açtığını görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments