Rüyada cenneti kazanmak

Rüyada cenneti kazanmak güzel ve önemli işler yapacağına, gereken sabrı göstereceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, haneden birinin ayrılacağına, çok rahat edeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada cenneti kazanmak gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada cenneti kazanmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada öldüğünü ve cennete gittiğini görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennette köşk görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet elması yemek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini cennette görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada cenneti seyretmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Rüyada cennette dolaşmak gözyaşı dökeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennete uçtuğunu görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments