Rüyada çalgı görmek

Rüyada çalgı görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada çalgı gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Rüyada çalgılı halay çekmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kime gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalgısız halay çekmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işarettir.

Rüyada çalgı aleti görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada vurmalı çalgı görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada çalgısız oynamak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada çalgıda oynamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Rüyada çalgı sesi duymak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments