Rüyada altın hediye aldığını görmek

Rüyada altın hediye aldığını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada altın hediye aldığını gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada altın hediye aldığını görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna yorulur.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada eşarp hediye aldığını görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada birisine hediye aldığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments