Rüyada boğazına iğne batırmak

Rüyada boğazına iğne batırmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sahip olduklarının eksileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Rüyada boğazına iğne batırmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, onlara hocalık edeceğine delalettir.

Rüyada koluna iğne batırmak küslerin ve dargınların barışacağına, yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğneyi batırmak kafa olarak daha rahat edileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne batırmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kırılan kalbin onarılacağına tabir olunur.

Rüyada vücuda iğne batırmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada kafaya iğne batırmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada göğsüne iğne batırmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birisine iğne batırmak yeni ilişkiler kurulacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments