Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, güzel günler geçireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Rüyada boğazdan ameliyat olmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada boğazdan ameliyat olduğunu görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz ameliyatı olmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünden atlamak ferah düzeyinin yükseleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada boğaz kestiğini görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Rüyada boğaz yarası görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada boğazında yemek kalmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments