Rüyada birisine borçlu olduğunu görmek

Rüyada birisine borçlu olduğunu görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına tabir olunur.

Rüyada birisine borçlu olduğunu gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada borca girmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine borç vermek çekilen zahmetin çoğalacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına borç vermek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada altın borcu görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada birine borcun olduğunu görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye borç para vermek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye borç vermek sorunlu zamanlar geçireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon borcu görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments