Rüyada birisinden kırmızı gül almak

Rüyada birisinden kırmızı gül almak ekmeğinin artacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada birisinden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada saksıda kırmızı gül görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gül ve beyaz gül görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına delalet eder.

Rüyada toplanmış kırmızı gül görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek kırmızı gül görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada üç tane kırmızı gül görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede kırmızı gül görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments